En dag ska vi alla dö. Alla andra dagar ska vi inte det

Från i morse
 
Hej på er. 
 
Det var ett tag sen. Jag har haft den roligaste, jobbigaste, finaste och mest hektiska december i hela mitt liv tror jag. Är helt slut och väldigt glad över att det är jullov. 
 
Luciaveckan var fantastisk. Den behöver kanske ett eget inlägg. Denna vecka har varit lugn och jag har varit hemma en hel del pga förkylning. Så fort vi slappande av blev halva klassen sjuk, haha. 
 
igår kom min bror hem från Oslo där han har jobbat i tre månader. Mitt ensambarnsskap är tillfälligt över! Hurra! Har saknat honom galet mycket. Igår hade vi också avslutningsfest med hela klassen och några från de andra körklasserna. Det var jäkligt nice, jag var dock tvungen att gå rätt tidigt. Men ändå.
 
Nu ska jag träffa Zehra och vi ska åka till Agnes där vi tre, Bella och Lovisa ska ha en riktig myskväll i riktig nostalgi-anda. Mycket mysigt. Och imorgon bär det av till Gotland!
 
Livet är ju rätt fint hörni
 
Puss!
Livet | | Kommentera |

Måndag mitt i livet

Hej på er. Hur mår ni? Jag har haft en fett bra måndag ändå. Har fått mycket gjort. 
 
Här är mina vackra biologianteckningar. Alltså världens bästa tips: om ni nån gång missar en lektion eller inte orkar anteckna vad läraren säger, sök på crash course på youtube. Där finns allt. Lovar. De har stenkoll på DNA-replikation i alla fall.
 
 
För er som inte visste det så älskar jag mjölk. 
 
Varför har bloggen långsamt övergått till att bli lite halvflummig med webcambilder i var och varannat inlägg? Det kan man fråga sig. 
 
Nu ska jag sova. Imorgon har jag sovmorgon och feta planer på att vakna, ta med täcket till soffan och äta lussebulle och kaffe framför julkalendern. This is why we love december, people. 
 
Pussar
Livet, Vardag | | Kommentera |
Upp