Alltså

 
 
Aaaaaah som ni ser så har jag helt gjort om allting här i min lilla bloggvärld. 
 
Det började med att jag råkade helt fucka upp designen på fancyphotography. Jag visste inte riktigt hur jag skulle ändra tillbaka men tänkte att jag lika gärna kunde göra en helt ny design och faktiskt börja om lite på nytt. Den gamla designen var ju minst sagt gammal om man säger så. 
 
I alla fall. Hela gårdagen gick till att göra denna nya design. Det tog ett bra tag. När den äntligen var klar visade jag min brorsa som skrattade åt bloggnamnet och frågade om jag inte skulle byta, haha. I dag insåg jag att jo, jag måste faktiskt byta. Det är inte en jävel som kommer ihåg fancyphotography.blogg.se, och så är det inte riktigt den bilden av mig själv och bloggen jag vill ska vara första intrycket när man klickar sig in här. Det låter så extremt satsigt.
 
Febrilt började jag googla på sätt att flytta över hela sitt bloggarkiv från en blogg till en annan men fann inget av värde. Istället fick jag då helt enkelt kopiera de 10 senaste inläggen och fixa så att de har samma datum som då jag skrev dem. 
 
Nu är dock allt fixat. Från och med nu kommer jag alltså blogga här. Woppa! Det känns bra. 
 
Pussar
 
| | En kommentar |

Faktiskt värt ett blogginlägg

Hej hörni. Jahapp. Igår var det sol och idag regn. Det har regnat typ konstant hela dagen så det blev en innesittardag. Har sovit till tolv, sett på film och ätit kanelbullar. Swedish summer indeed.  
 
I alla fall! Jag har läst en bok som är så bra så jag inte ens kan släppa den ens nu när den är utläst. Amanda Svensson skriver ju så bra så att jag inte vet var man ska ta vägen. Jag tänkte att jag ska ge er lite smakprov på hur bra den faktiskt är. För det räcker på långa vägar inte med att bara berätta det. 
Boken heter Välkommen till den här världen: och är en 240 sidor tunn/tjock skapelse. Lättläst, snabbläst. Även bara läst.
 
 
Första kapitlet börjar såhär. Man blir ju fast på dirren.
Några väl utvalda smakprov bara för er. Allra mest för Bella. Varsågod Bellz. 
 
 
Nej men seriöst. Jag uppmanar er på riktigt med min allvarligaste röst att faktiskt springa till närmaste ställe som kan ha anledning att sälja den här boken (alla borde nog ha anledning till det så var kritiska i era val av platser att springa till) och köpa den och sen läsa den. 
 
Det var allt för mig idag. Mvh en lätt uttråkad och lite för upprymd Laura
 
Fint<3 | | Kommentera |

En fredagskväll

God kväll läsisar<3
Här har jag suttit ikväll och lyssnat på Håkan och redigerat bilder från Italien. Mysfaktorn är ju uppe bland skyarna alltså
 
 
Det är verkligen för underbart här.
I dag var det dessutom strålande sol hela dagen. Jag kan inte ens beskriva hur vackert allting är och vilka lyckorus jag känner när jag cyklar förbi ett stort fint stenhus på min rangliga blåa cykel med en tygväska i den röda korgen. Jag vet knappt vad jag ska göra av alla känslor som plötsligt brusar upp. Igår fick jag ett infall och slängde cykeln i diket och sprang ut på ett fält med vallmo och hundkex och massa fina blå blommor bara för att jag kunde och för att det var så fint. Jag satte på Håkan på högsta volym på mobilen och bara satt där på ängen och alla bilar som åkte förbi stirrade men jag kunde inte bry mig mindre.
 
Blommorna som står i mitt fönster är plockade i vår trädgård. De har vissnat en aning men är fortfarande fina och färgglada (i alla fall i dagsljus). Jag har blivit en såndär harmonisk tönt som gillar blommor lite för mycket. 
Lite pin. kanske.
 
I dag är det den 27:e juni och jag fick det slutgiltiga beskedet att jag kommit in på Kungsholmens Gymnasium. Det känns så himla roligt faktiskt. Alltså HELT underbart fantastiskt spännande nervkittlande roligt och bra. Längtar.
 
Nu ska jag sova. Sommarpussar 
Tankar, Vardag | | Kommentera |
Upp