Måndag

Dagens kopp med pulverkaffe var så fin att jag var tvungen att fota
 
Vänner! Hur mår ni?
 
Idag är det som bekant måndag och jag har haft en bra sådan. Hyfsat normal också. En måndag mitt i livet typ.
Tiden går så sjukt himla jättefort alltså. Idag är det den 22 september och hösten uppenbarade sig som ett slag i ansiktet med regn, blåst och världens kyla. Vi Stockholmare har ju i princip levt i en sommarutopi ända fram till nu, så det var ju dags. Men ändå. När hösten väl är här känns den ju inte särskilt lockande.
 
Nu ska jag sova. Jag har sovmorgon imorgon så jag kan klämma in mer än tio timmars sömn om jag går och lägger mig nu. HUR underbart? Älskar att sova. 
 
Regniga kramar<3
 
Livet | | En kommentar |

Onsdag 17/9

Hej vänner. Det har varit en bra onsdag. En dag som slutar i selfies är en bra dag. Om det är något man ska veta om mig är det att jag ogärna tar seriösa selfies, främst för att jag aldrig blir nöjd, haha. 
 
Efter en kort skoldag drog typ hela klassen till donken (<33) och spelade draw something med varandra. Jag, Linnea och Lukas har dragit fram detta fett gamla spel i rampljuset igen. Alltså det är ju  roligt? Frågan är hur länge det varar.
 
På tunnelbanan kom sedan Elias och Andri på den briljanta idén att våldgästa mitt hem. Sagt och gjort: vi hängde hemma hos mig ett tag innan vi gick hem till Andri som råkar bo förvånansvärt nära. Mycket trevligt. Är så glad över att jag hamnade i en sån bra klass alltså. Alla är underbara. 
 
Nu ska jag ta tag i mitt liv som gymnasist och mysplugga lite. Kram. Ta hand om er. May the force be with you. And may the odds be ever in your favor. And so on. 
Livet | | Kommentera |

Dagen efter

 
Ja hörneni. Idag känns väldigt mycket som en dagen efter idag. Vad fan hände igår egentligen? Tomhet, ångest och krypande oro är nog vad de flesta känner. Mer än var tionde människa i Sverige sympatiserar med rasister, sexister, homofober och antifeminister. Det känns ju bra. 
 
Är även ledsen att F! inte kom in. Om de hade gjort det hade det i alla fall blivit en starkare rödgrönrosa regering. Nu känns det som om det värsta tänkbara hände. Det är ju förjävligt att Miljöpartiet gick MINUS. Får ont i hela kroppen. Dessutom måste den nya regeringen samarbeta med nåt av allianspartierna för att utesluta SD från att kunna tycka till, men isåfall kommer ju Vänstern inte vilja vara med. Åh, varför blev det såhär. 
 
Men jag är ändå glad att det blev regeringsskifte faktiskt. Så länge det blir något bra av det. Oavsett vilket block som styr är åtta år en lång tid och det var dags för byte nu. 
 
Ambivalenta kramar
Livet | | Kommentera |
Upp