Svensk Sommar ™ ©

Eftersom det är cirkus 13 grader blåsigt o kallt här i svedala aka svensk sommar (kan alla bara sluta praisa den svenska sommaren och ba åh vad underbart vi har det i tre månader ITS A FUCKING LIE för det regnar ju varje jävla år i alla fall dont deny it) kan vi drömma oss bort till Italien där jag var för några veckor sen. 
 
Can we just ?11+++?!??!1+!? nice liv
 
Sofia var äkta babe
 
Jag mä
Var bara så jäkla happy<33456 
 
Sofia hade med sig Flash tattoos så vi var tumblr af
 
utsikten var DRÖM
 
THIS. Detta är Italien. Solvarma väggar med diverse hål i, lakan på tork och paraboler. never forget paraboler
 
så SJUKT fakkin cjut doge<3
 
Lotta var bejb på terassen och underhöll oss alla med dragspel. Alltså. magiskt. Och hennes hår ba smälte in i solen. aaaah
 
Lilla jag. Midsommarafton. Solbränd rygg lång mönstrad klänning mörka ögonbryn. Fin kväll var det. 
 
Saknar. 
 
åkke nu ska jag dricka kaffi med folk här. Alla fryser häcken av sig så vi har gjort te. Det regnar ute. Svensk sommar i lav ju anyways. hatkärlek
 
 
Fint<3, Resor | | 2 kommentarer |

jobb, kakfest & diverse vinstölder

hej hej
 
Hur mås det? Jag mår bra. Är trött. Har jobbat sex dagar i sträck och är ääntligen ledig idag. 
 
Jag lever typ livets liv här (obs i livets liv ingår även livets alla laster så som trötthet fulhet jobbiga dagar dåligt väder dåligt humör nageltrång svettfinnar osv) för jag har det så kul typ hela tiden?? jag jobbar med ashärliga människor som jag får umgås med 24/7 eftersom jag även hänger med dem efter jobbet. 
 
Ska jag förklara min tillvaro för tillfället? Har typ ej klargjort nånting för någon så here we go:
HÄR jobbar jag: På körsbärsgården café butik trädgård konsthall. Fast jag är bara i cafét/butiken. Får mest hänga i köket. Gör mat (bufférätter typ spenatröra coleslaw bulgursallad potatissallad), brygger kaffe, gör mackor, pannkakstallrikar osv. Ibland är jag i kassan. Ibland med Cora på bilden (som också går KG??1++1?!+ Very nice coincidence). I alla fall: där jobbar jag heltid i sex veckor. måndag till fredag tio till arton. 
 
man skulle kunna säga fyfan vad jobbigt att jobba i sex veckor men neeeeejdå det är ju rätt kul när jag har så roliga work mates? Typ Cora? Typ Sofia aka barndomskompis? Typ Frans och Östen som är kusiner från Uppsala och fett sköna o roliga som jag tycker pratar norrländska (lol)?? Typ Josephine som är svinschysst också? Och alla är i princip 98or?? 
 
Igår skulle jag Cora Sofia stänga själva. Vi ba FEEST o så pausade vi i stängningen o åt pannkaka med glass och smakade på alla kakor. Nice? JA. Sen var det lite onice för vi var tvungna att jobba typ en timme övertid för att ändå bli klara med allt :') Kom hem 19.30 hehe lång dag jajamensan
 
I ALLA FALL:
 
Igår kväll kom alla mina workmates (minus josephine plus Östen och frans två kompisar (som hade åkt från uppsala till gotland på moppe? yolo much) OCH min och Sofias kära fränd Filippa) till mig och så hängde vi på ladans övervåning och myskrökade. och gissa vad vi gjorde vi bröt oss in i grannens festlada och snodde vin???? Inte mitt stoltaste ögonblick men ja det hände och nej det är typ inte SÅ illa som man tror för grannarna i fråga har alltid fest och kommer inte ens märka att det försvann vin jag lovar (nästan).
 
HUR SOM så var kvällen mkt mkt nice och Filippa fick till det med Måns och sen oops var en mage tömd i gräset o det var drinklekar och hur många kisspauser som helst o skratt o musik o kånkakyssar und so weiter. Sen däckade filippa i min säng men tog sig som en jäkla hjälte till sitt jobb idag 8 på morgonen trots en trevlans baksmälla. jobba jobba jobba festa inte sova repeat.
 
 Här är iaf jag just nu: LEDIG SOM BARA DEN I EN HEL DAG. Jag sov till 12 och har inte gjort ett endaste piss sedan dess. HUR SKÖNT. Såg till och med lite bra ut på det 14e webcambildsförsöket ni ser ovan. 
 

Hare bra guys ily och om ni får chansen ta er till sudret på tisdag kväll för då är det SÅ MYCKET BURGSVIK YÄ tagga hoppa över muren och ej betala inträde och inte bli leggad woppa
 
Livet | | Kommentera |

summah '14 @sudret #cykelselfies yoloswag #happy_gurl_98

 
 
Dessa är från förra sommaren. Det ser så jävla sjukt idylliskt ut. Ska inte ljuga -det är sådär i verkligheten också. Fast inte alltid såklart. Och jag har +124045u filter på dessa bilder ju. Men generellt. Den här platsen. Så himla vackert fint vackert ROLIGT vackert kärleksfullt lugnt naturnära vackert härligt exotiskt underbart. Om det är något jag verkligen vill göra med mitt liv så är det att se till att mina eventuella barn får vara här på somrarna. Gotlandssomrar är kanske det finaste mina föräldrar gett mig. Är så jädra glad och tacksam för det. 
 
Okej back to reality och dagen och bort från nostalgitacktal. I morse regnade det nå JÄVULSKT men jag krigade as if i was from sparta och cyklade de 7km till jobbet ändå. I ösregn + motvind. Hela min kropp blev 1. blöt av regn 2. blöt av svett 3. trött som fan. Men hade ju inte direkt nåt val så what to do liksom. 
 
Trots min rövsvettiga kropp (och mitt rövsvett oxå för den delen liksom hey jag cyklar what did ya expect ((schweppes))) hade jag I alla fal en mkt mkt trevlans dag på le wärk: jag stod i köket och gjorde massa röror och buffémat och hade kul med mina kära kollegor mellan varven åh gud vad vuxenpensionärspoängen trillar in va.

På kvällen åkte jag och kollegorna som också råkar vara 17 och väry nice och badade på grumpe (samma som bilden där jag balanserar på stegen like a pro) i solnedgången. Sen cyklade vi/åkte flakmoppe (VILL SÅ HA EN FLAKMOPPE ÅH GUDARS) till byns kollektiva bastustuga som var öppen och satt där inne på värmegolvet och pratade och fortsatte ha det trevlans
 
Men plötsligt var det fett med kväll o alla gick hem från denna blåsiga regniga men fett bra dag. Och imorgon väntar förhoppningsvis en till. 
 
 
Tack livet <3 .
 
Nu ska jag sova och kanske drömma om lurviga gotlandsruss och snygga pojks på flakmoppar i på grusvägar i solnedgången men troligtvis inte för jag drömmer typ aldrig lol synd :/
Fint<3, Livet | | En kommentar |
Upp