blodsband

Har haft en helg som till stor del gått i familjens tecken. Min käre bror kom hem till sthlm i lördags. Vi åt tacos tillsammans och hade syskonkvalitetstid innan jag drog på fest i nacka som Agnes tog med mig på. I söndags kväll var hela familjen Lind bjudna till min faster, hennes fru och min baby cousin på middag. Det var fint!!! och GOTT. En mkt mkt bra helg. Har pluggat som ett djur också men är så sabla intresserad av det jag skriver nu så kan liksom inte låta bli att tagga pluggeriet. Är jag lite skev svar ja.
 
I alla fall. en annan fin familjekonstellation kommer lastad!!
Jag och Greta åkte till Uppsala när höstlöven var som färggladast för att hälsa på mormor..
 
..och Hjalmar. Min brorsa alltså. Han hyr ett rum av mormor pga pluggar vid uppsala universitet sedan september
 
 
På lördagen åkte vi, efter en mkt nice fredagsmiddag och en god natts sömn, till Linnéträdgården. Det var så-å fint väder och sällskapet var ju ej att klaga på
 
Höstigt
 
Kanske den finaste
 
Domkyrkan
 
Karolinabacken. Det är här alla studenter springer ner helt dyngraka och vrickar fötterna på valborg :-)
 
en kusse en brorsa
 
 
Det var fint.
 
På tåget tillbaka ventilerade jag och Greta instagramångest och hatkärleken till sociala medier. Ganska tunga ämnen from time to time ju. 
 
Nu ska jag bannemig lägga mig någorlunda i tid så nightie
Fint<3, Livet | | 2 kommentarer |

vendredi

 
God fredagsmorgon mina vänner. howz life. 
 
Fredag. Fint. Lyssnar på en lista jag lyssnade sönder i åttan. Det är bara massa sorgliga akustiska four-chords-låtar. Bon Iver och Ben Howard och Mumford and sons. Känner typ empati för 14-åriga Laura. Gud jag hatade verkligen åttan. Men känner ändå nåt slags pirrig framtidstro och pepp när jag hör listan. Tagga livet!! Tagga helg!! Tagga Lucia!!! Är så otroligt tacksam för min tillvaro. Vilken god damn tur man har när ens största problem i livet är akne och att inte kunna lämna in en biologirapport i tid. 
 
Nu måste jag springa till tuben. Hörs!!! <33
 
Livet, Tankar | | En kommentar |

Barret

Det är dags igen. HÅR. Alltid denna velighet, upphetsning, diskussion, pros and cons. Och förhoppningsvis världens adrenalinpåslag när man väl vågar. 

Är det inte sjukt hur mkt hår betyder i vårt samhälle? Liks kalabaliken när man inte rakar sig. Ögonbrynshetsen. Srsly ögonfransförlängning?? Vi är liks helt sjuka i huvudet. Hur kan döda molekyllängder betyda så mycket??

I alla fall: jag ska till frissan nästa onsdag med min bae Aggan. Är taggad på att go wild!!! I alla fall lite grann.

I give you: potentiella frisyrer from nästa onsdag

Ombre. Sist i hela universum men. Det är ju snyggt. Är dock osäker på om jag passar i blont. Tror inte det. 

LILAROSA. Asså det ser rätt nice ut. Dock lite likt det röda jag hade för två år sen. 

Agnes föreslog att jag skulle köra grey hair-trenden. Im not amused faktiskt. Är inte tillräckligt fab för att bära upp det asså

MÖRKBLÅTT!!!! Detta är jag mest taggad på. Hur fint?!?!?!!! + håret kmr inte få varma oranga toner under sommaren som det gör om man färgar kallt rött. Passar i kalla toner. Så. Är stört taggad på kallllll mörkbrun i botten och sedan mer och mer kallt och blått i längderna. Shit jag låter verkligen som om jag vet vad jag snackar om HAH i really dont men tror det skulle bli asnice faktiskt. 

Och och och!! The adrenalinrush man får av att experimentera med håret är så-å välbehövlig just nu. Måste hålla the spirit uppe 
Fint<3, Livet | | 2 kommentarer |
Upp