Reunion 2036

Hej!! 
 
Det var ju jättelänge sen. Först en update på livet:
Har typ inget i skolan. Har verkligen levt life den här veckan. Var på fest i onsdags och igår. Ledig i torsdags. Har peppat att jag fyller 18 PÅ MÅNDAG (!!!!!!!!!). Osv. Blandade känslor till att ha tappat lite pluggpepp och styrfart osv men herregud vad roligt livet är när man bara dansar och skrattar med sin squad. 
 
Nu till vad detta inlägg ska handla om: Igår hade Lisa och Maia i min körklass 19-årsfest. Temat var "Reunion 2036". Man skulle alltså klä sig som det man i ett möjligt eller omöjligt framtidsscenario kommer vara om tjugi år. Jag letade i allas garderober här hemma och hittade den fakkin ULTIMATA outfittan för att klä mig som Globetrotter/world explorer/ den som ResteJordenRunt™ . KOLLA BA:
Var en gående världskarta
 
Petter the priest och jag chillade på balkongen 
Malin var superhjälte liksom WHAT ELSE!!! såklart. givet
 
Vi dansade mkt :-))) obs de tre amözing bilderna ovan tog Susanna!!!!
Ellen och Emma var Crazy cat ladies ahhahaahhaha älskarom<3
 
Henke Malin Susanna och Ale som var doktor. Älskar mina kompisar så att hjärtat spricker nästan
 
En liten lägesuppdatering helt enkelt! 
Nu ska jag diska osv
 
pok
Fint<3, Ljusminnen | | 2 kommentarer |

Snart snart snart

hej!! 
 
Tiden ba går och går. Jädrar i havet. Jag fyller fakkin arton om tolv dagar? Det är sommar jättejättesnart? Det är typ nästan helg IGEN om ett dygn? Gal1. 
 
Hade en halvt ledig dag idag. Var i skolan mellan 10 och 13. Sen hängde jag med Emma. Var så o-er-hört trött. Ni vet en sån där trötthet som inte går att sova bort. Åkte med hennes buss i brist på lust att göra något annat. Sen gick jag tillbaka mot stan via stureplan. Gick in på Hedengrens bokhandel. Bläddrade i pocketnyheter-hyllan och i Bodil Malmstens dikter. Ändå stillsamt och fint. Sen mötte jag upp mamma. Jag har en sån tur som har en mamma. Behövde lite pepp och någon som kunde katalysera mig ur den instabila skör-och-trött-bubblan jag befann mig i. Mycket bra. Vi övningskörde en stund på söder och väl hemma har jag spelat piano en del. Slut på dagen. 
 
Så himla skönt att ändå vila hjärnan lite grann. 
 
nu ska det sovas
 
puss
Livet, Tankar | | Kommentera |

quickie

hej!! F'låt för den missledande rubriken hehe </3
 
Kanske första gången jag uppdaterar mitt i natten?? hoho. Sitter barnvakt. Föräldrarna kommer hem typ nu så jag ska skriva klart detta snabbt snabbt. Sedan ungarna somnade vid 22 har jag skrivit klart en idrottsuppsats. Blev klar typ nu. Jag är ju effektivitetens moder right? Samtidigt: pluggar och jobbar på en lördagkväll who am i. Jag är den värsta/bästa plugghästen jag vet alltså. Oklart om min nuvarande livssituation är så bra egentligen: pluggar like there are tons of tomorrows with lots of prov, sover för lite, äter åt helvete dåligt, fyller ledig tid så mycket jag förmår med roliga grejer för att hålla pluggmotivationen uppe och trycker in barnvakteri en masse därimellan. förr eller senar exploderar jag?!?!?!? okej nu kommer föräldrarna. herrå! 
 
 
Livet | | En kommentar |
Upp