22.59

 
 
Hej det e jag,
 
wadup dawgs. hur är läget livet lovet lördagen? Mitt är la bra. Är ensam hemma och trött ungefär. Var på tinderdate idag. Det var kul. Reko grabb. Dock känns det fan så oklart liksom ja det var trevligt men trevligt kan man ha med asmånga?? Ändå kul dock att faktiskt gå på en date. Fortsättning följer på detta!!! Spännande va
 
Annars i tillvaron: rensar, städar, sorterar mitt rum och mitt liv inför att allt viktigt börjar på måndag. Jag trodde jag skulle ha lugna stunder nu när trean börjar men hoppsan jag har två barnvaktskvällar och en arbetsintervju att ta mig an nästa vecka. Men jag är taggad!! Har shoppat loss en del i och med projekt basgarderob och herregud vad det är dyrt med SLs reskassa och oj vad det är gott med espressokaffe så MED ANDRA ORD: pengar är ju alltid välkommet. 
 
Nu ska jag fortsätta kolla på friends. Äre bara jag eller är Joey snygg eller snygg? säsong ett alltså. åh herregud bildgooglade just skådisarna HJÄLP de är så gamla nu?? Så knäppt med åldrande shit monica what did you do???
 
 
pok
Livet, Vardag | |
Upp