recreation

nu när det börjar bli lite höst och kallt och nystart och allt tänkte jag i vanlig ordning försöka reformera mig lite grann pga KUL och inspo och allt sånt där shit. Ändå roligt att ta ut all förändelses (bra ord??) glädje i förskott!! Man vet ju aldrig hur det faktiskt blir så lika bra att glädjas åt det när man kan. 
 
Känner mig fetjävla taggad på hösten tbh. Jobbade min sista dag idag och åker till sthlm på fredag. Där väntar intensivt kompishäng och måndag 22 börjar jag fakkin trean. Förstår ej att jag tar studenten i vår. Galet. är hur som helst pepp på allt hösten har att erbjuda!!! faktiskt!! 
 
Gjorde en board på pinterest med mina feels förhoppningar förväntningar finskapt fanskapt försiktiga framtidsvisioner : (((obs obs scrolla alltså inuti anslagstavlan!))
Följ Lauras anslagstavla recreation på Pinterest.
 
Saker jag skulle vilja göra i höst:
 
→färga bort det gröna håret. Är så färdig med det nu alltså. Det ska bort typ dag 1 när jag kommer hem. hah. Är liite kluven över att tona bort den fina lite sommarblekta bruna färg jag har naturligt nu men men
 
→använda ögonskugga mer. Snarare än mascara. Samt get my eyebrows on point. Har inte noppat på hela sommaren!! Så nu är de stor och tjocka precis som jag vill ha dem. men vill få lite mer form ändå. ska försöka åstadkomma detta hjälp
 
→skaffa twitter!! Typ bara för att försöka pleasa det samhälls/politikintresserade jaget
 
→plugga på. kämpa med fysik 2 och matte 5
 
 
→börja sporta på allvar!!! Lutar åt antingen kickboxning eller dans. Liksom for real. Verkligen ge mig hän åt det. Är så himla taggad på att ha en hobby där jag kan fucka ur lite grann (pianospelandet hade inte så stort utrymme för det eh)
 
→ spara pengar!! Ska försöka sätta mig in i det här med sparande
 
 
→ skratta överjordiskt mycket 
 
→ kanske gråta lite också så att skratten känns mer
 
 
→ hångla
 
→ drömma storslaget och maxat om framtiden och inte vara rädd
 
→ göra ett tappert försök till en lite mer ordnad garderob (greta håller på med projekt Basgarderob™ just nu och är fan sugen på att hänga på pga tbh verkar det ju MYCKEt rimligt)
 
jajamensan det var allt jag hade for now!! hare fint så länge!! 
 
herrå
Livet, Ljusminnen, Tankar | |
#1 - - Märta:

Jag skrattar alltid då jag läser din blogg. Du skriver på ett så underbart sätt! :-) Detta var en väldigt trevlig lista. Jag kanske tar lite inspiration av dig till min blogg!

Svar: ÅÅH vad glad jag blir!!!!!! Verkligen! tack tack tack<333 gud vad kul att du läser, jag har typ inga läsare, har alltid trott att alla som läser är mina närmaste vänner och jag själv haha :)) Du får gärna inspireras!! <33 kram!
laurasdagar.blogg.se

Upp