halla hva skjer

hej hej. först och främst: SAKNAR SKAM SÅ MKT. Ska väl se om allt under lovet typ. 
 
så.
 
julafton kompisar! ändå nice. Har nyst kanske 100 gånger idag på riktigt im not shitting you - är förkyld som satan. Men har bedövat symptomen med trippel treo, gravad lax (bäst av all julmat helt klart) och släktnärvaro. En julafton i mängden dvs en mycket trevlig och stillsam sådan (snackade nyss med gretch om att det är en ynnest att ens jular har varit så, alltså stillsamma och familjeångestfria. livets lotteri och så. ja vad ska man ens säga känns ju jävligt klyschigt att dra ut på den här parantesen ännu mer i nån gnällig jag-är-så-tacksam-fadäs). Fick massa fint i julklapp! Känner mig alltid som ett riktigt spoilt kiddo. skoja jag är ju det. iaf på julafton. 
 
hoppas ni hade en fin dag. Om inte så kom ihåg att det kommer en dag imorn också! och övermorgon! Och massa fler julaftnar. det är ju tur. 
 
puss å hej här är en bild från ett år sen
 
 
 
 
Livet | | Kommentera |

London calling

hej. skolavsutning i morse. äntligen fucking vila. Min röst och min kropp och min själ är så trött. Nästan så jag inte ens vill ha sömn för det är inte sömnbehovet som är stort (har liksom kommit över den fasen redan) bara vilobehovet. Behöver tvinga mig till sänkt tempo typ. Lucia tog ju slut i lördags kväll men igår kväll hade vår klass soaré som jag och susanna-ish har organiserat. Jävlar vad det är krävande att chefa över en sån grej. Men det gick bra! Så himla skönt att det gjorde det. Kontentan är i alla fall att jag inte kunde slappna av förrän igår kväll.
 
Tänkte visa lite bilder från London. Vill inte riktigt kliva ur den bubblan än som ni märker.
 
Jag ger er: lite blandat från ldn, utan inbördes ordning:
 
Jag med en nice grön kakonibs-smoothie  i soho
 
Jag tove och henke var på äventyr och gick in i en magisk affär/bar/workspot
 
bra panorama på gänget på trafalgar square
 
jag henke tove när vi efter typ två timmar hittat till carnaby street haha
 
nice tbana ändå
 
gday m8
 
luciaframträdandet på svenska ambassaden <3 det var verkligen kanske det finaste vi gjorde
 
tourists being tourists starring Karin
 
tbana igen. Denna gång hem till hotellet efter världens längsta och roligaste onsdag
 
På en fancy toalett getting ready starring Karin, Tintin och dove deo
 
Ja det var visst det hörni. Är det kul att se bilder? Jag har massa fler ju att visa.
 
Åh gud kan inte fatta att det är lov. shiaat vad skönt. Så sjukt att allt är satt på paus nu en stund. hur ska ni tillbringa ledigheten? Jag ska till g-land och hänga med familj och kanske främst min brorsa som är hemma från uppsala och studier. Både han och jag har verkligen maxat den senaste månaden så tror vi båda behöver lite hederligt syskon-serie-maraton <3 yey
 
Är atm hemma hos Greta. Vi ska hänga helt prestationslöst typ. najjjjs. Imorgon ska jag köra (!) hela vägen till landet. wish me luck
 
Fint<3, Livet, Resor | | En kommentar |

högt över nattlig sky snart dina timmar gry

DET ÄR LUCIAVECKA!!!!
Jag är helt seriös när jag säger att jag har taggat den här veckan sedan i mars typ. Hela hösten har i princip varit en upptakt till de här dagarna. SKOJAR INTE ENS. I onsdags och torsdags var jag och 19 andra i London och sjöng på brittiska UD, på svenska ambassadresidenset och på en michelinrestaurang, bland annat. Det är så himla coolt att jag inte vet var jag ska ta vägen. gah!!! Tänk att jag får göra sånt här!!! Sover alldeles för lite men är extremt uppe i varv och adrenalinpumpad konstant ändå. 
 
Är helt inne i luciabubblan och troligtvis helt odräglig mot/inför alla som inte också är där i. haha. Men det är som en drog och jag är on a high konstant just nu. Kan inte ens ta in att det är sista gången jag gör det här nu. Ikväll är våra sista konserter i blå hallen. Det kommer bli helt magiskt och jag kommer troligtvis gråta som ett barn. 
 
Nu måste jag städa och stryka lucialinnet en sista gång för i år. Puss!
bild från i torsdags då vi sjöng på restaurangen Aquavits frukostevent på St James Market i London
 
 
Fint<3, Livet, Tankar | | En kommentar |
Upp