The road not taken

Uppdatering kl 00.37 en söndag/måndag-natt kan ju inte vara nåt gott tänker man
 
Men fuck det goda tänker man också
fuck det snälla, vanliga, böljande, återkommande
fuck det arga, sprängande, tunga, onda
fuckelifuck dej mej han hon hen dem
etc.
:-)
 
 
Jag är faktiskt inte ens arg eller nåt vill inte alls att nån ska fuckas eller fucka eller bli fucked ((utan samtycke eh whatelse))!! Fick bara ett argt infall kanske
 
Nej men
Det är söndag
kväll
antar jag
 
Hittade roliga gifs från i Oslo januari 2015
Såg plötsligt att det ligger en unge där?? som gör v-tecken??? 
Hur kunde jag missa
vill bli som den ungen nån gång
 
Nu ska jag lägga mig. Faktiskt. Ska försöka iaf. Enda anledningen till att jag varit uppe såhär sent är att jag har redigerat en film som ska vara klar imorgon bitti. Den blev fett bra tbh yey me 
 
ok bye peasants
Livet, Tankar | | Kommentera |

230516

Hej kompisar!
This is me just nu. Rätt glad, lite stressad, solvarm och med fötter som stinker as. Nylonstrumpor i converse en hel dag är inte ekvivalent med behaglighet kan man väl säga.
 
Hade LYCKAD körsångsredovisning idag. För första gången nånsin kändes det som jag verkligen sjöng fett bra och så gott jag kunde på alla plan. Kan ha att göra med att gruppen jag tillslut hade var full av kammarkörisar så den generella kvaliten på sången var ju rövbra också. Det gillas. Sen har jag pluggat fysik och panikat över att jag fan inte förstår alls fastän jag försöker. Dilemmat lyder: jag har alltid kunnat förbättra mig om jag faktiskt arbetar. Men fysik, nä fan vad det krävs typ fallenhet??? Då blir man ju lack och omotiverad när man sliter med de jävla uppgifterna lika mkt som en fuckboy tigger efter ligg men ändå inte kmr nånvart på skalan förvärvad kunskap per arbetstid :// Negativt k-värde på den asså :// synd 
 
 
Men annars njuter jag av lajf!!! Var barnvakt idag och god damn jag älskar barn!!! Förstår ni vad skönt när det kommer en tid då man slipper ha sig själv som första prio i livet? Den självdistansen? Det vill jag ha nån gång
 
Sista bilden är bara med pga tyckte mina ögon fick mkt fin färg i webkameran.
 
Nu ere dags för fottvätt sen pianospel och sen fysikröva.
 
Pok!
Vardag | | En kommentar |

"Vi drar till Kovo!!"

HÖRNI!! Nu är det fanemig dags. JAG SKA UPPDATERA OM SESTRIERE. about fucking time eller vad säger ni. Jag hade ju inte på nåt sätt med min kamera alls men jag tog massa bilder med mobilen. Och sen har jag VSCO-camat sönder dem och även gjort många många gifs!! Det gillar vi. Ska försöka ta det hela i något sånär kronologisk ordning men kan bli svårt ändå pga dagarna nätterna dagarna flöt ihop så det var ju svårt att hålla kronologin på plats t o m när man var mitt i den.
 
◊ BUSSRESAN
Som bekant åkte vi den 30 timmars långa bussresan dit. Det var inte alls så jobbigt som jag trodde!!! Jag sov som ett berg typ 1/3 av tiden (helt jävla magiskt) och resten av den långa vägen genom danmark, tyskland och schweiz spenderades med kortspel och faceswaps typ. Håll med om att Andri blev en riktig BAE med mitt face
 
Den lilla färjeturen mellan danmark o tyskland var uppskattad. Henke julius och jag njöt o peppade 
 
Sen var vi framme!!!! Fast egentligen kl7 på morgonen på lördagen, efter att ha åkt buss sedan torsdag/fredagssnatten. Men bilden ovan e så fin. 
 
◊ LIVET PÅ DRÄGGRESA
Så vad gör man när man kmr fram 07.20 helt jävla sliten redan men inte får checka in än? Jo man drar till Kovo och börjar kröka! En bar med wifi som hade öppet dygnet runt. Så det gjorde vi. Hälsade på folk, hängde men var slitna som fan (redan) lol. 
 
Men sen då. Sen började livet: 
Första frukosten! Vi  (Henke) hade med oss havregryn, sylt, kryddor, diskmedel osv. För att dra ner alla utgifter. Jävligt bra grej!!!! Jag bodde med Julius andri o henke som jag kanske sagt. Det var speciellt. Men askul. Inte alls jobbigt ens nästan trots att vi i princip delade på 1 trångt rum. I en vecka. haha. 
 
Första skiddagen är ju alltid lite seg pga tar aslång tid att hitta, hyra skidor o allt, sen byta för att nåt är fel storlek. Tkr jag förmedlar känslan rätt bra. Första och andra dagen var vädret rätt dåligt och många pistar stängda pga lavinrisk o grejer!! 
Men dag tre var det SVINBRA VÄDER!!! Här är jag och Andri. Glada! Peppade på skiddag! osv. 
Andri, Emma, Elsa på barbeque vid GFC, som var afterski-klubben. squadddd
Tove. Och utsikten. ni ser ju. man glömmer att andas lite grann
 
twerk på en alptopp
 
 
Andri Henke Jag Elsa i liften.
En morgon kände jag mig fett snygg så jag dokumenterade
 
Freddie och Sara på after ski!!! Shit vad härliga de var<33 Det sjukaste jag lärde mig i sestri var hur LÄTT det är att lära känna människor om man byter sammanhang och är intställd på att allt på nåt sätt är möjligt och utanför ens eget liv, vilket man lite kände tkr jag. JÄDRAR i havet, blev bästis med så många!!! Både KGare och andra. Älskart. 
Drinkar på GFC
Detta är den såkallade Eldri-dansen. Uppkallad efter Andri och påhittad av dito. Så jävla bra dansmove!! Den är inte ens svår!! Men funkar till varje låt!! Nya fist-pumpen.
Drinkarna var svingoda och matchade med mina byxor. Mkt instavänligt. 
Liftselfie och Elsa och jag
hänke å jag
 
Jag emma och (en mkt fierce) tove. Asså lift-selfies. Är det livet eller livet? tror det är livet
 
På kvällarna, typ varje kväll, drog vi till TABATA. Den enda klubben typ. Det var lökarnas lök därinne!!! Som fan!! upphöjt till 100! 
Mycket folk mkt droger så typ livsfarligt att köpa drinkar i baren pga tydligen betalade folk bartenden att lägga grejs i ens drink???? Vidrigt ändå. Men istället fick man dansa som fan och se till att ha förkrökat innan:
Jag och Julius being drunk
Jag har börjat gilla öl!! Praise.
vi köpte denna. Det var nog det dyraste livsmedlet på hela resan hahaha men så värt!! Det blev jävligt bra skum. Henkes baby
 
En dag totalmissade vi sista liften och fick åka ner på helt fel sida av berget och försöka ta oss hem! 
Vi tröffade Elisa (röd jacka) och hennes kompis som jag glömt namnet på, de gick Blackan och hade också missat liften. Så vi fick ett 4timmars äventyr tsm innehållandes liftande, råd av holländare, lång busstur och diverse besök på ett sånt oerhört idylliskt lökigt alpby-café där vi drack varm choklad med hälften rom i. Kul!! O två nya sestri-bästisar! 
 
En dag åkte vi över till Frankrike!! Med liftsystemet!! Sestriere ligger precis vid franska gränsen. Det var underbart fint väder:
→Francia
 
Det var en lång och krånglig och amazing väg dit. Väl där åt vi lunch på fancy alptoppsrestaurang:
jag o emma
Elias (som var gladare egentligen), Elsa, Henke
 
På nätterna, efter Tabata, kom vi hem och spelade kort och åt lite Cheerios. En kväll hade vi öppet i vårt rum för alla som hade blivit utslängda från sina rum pga roomisars hemsläp ahhaha. Det var kul<33. Ebba fick inte ens komma hem på natten så hon slaggade hos oss. Som tack blev vi bjudna på tacos av dem dagen efter!! Gästfriheten i sestri var dix points <3.
 
En av de sista dagarna var det bara jag och henke som orkade ut i backen, så vi åkte med hans kompis Hanna:
Vi åt vår macklunch bakom ett lifthus där det var lä.
blickade ut över bergen
Tog hoppbilder
Och däckade i snön
 
En kväll förade jag med Cora på Kovo! Vi snackade om våra händelserika nätter under veckan och mkt annat. Jag lyckades bäst av de i vårt rum vad gällde antal nattaktiviteter förövrigt hohoho<3 #proud
 
Sen kom resten av gänget och joinade kovohänget!
Tove och Julius
en riktig babe va
 
O plötsligt var det lördag igen och dags att åka hem!!! Tack sestri! Tack gänget! Tack för att jag inte blev sjuk förrän efter veckans slut!! Tack för inga brutna ben och inga droger i drinken och inget patriarkalt våld! Tack för äventyren efter liftarnas stängning! Tack för skeva nätter! Tack Henke Julius Andri för bra roomies! Tack mig själv för att jag valde att åka till slut!
 
 
 
 
Ljusminnen, Resor | | Kommentera |
Upp