V36

Hej massor av hej!
 
Den gångna veckan har dokumenterats ganska flitigt. Typ första gången jag faktiskt dokumenterat vardagen på detta sätt. Har haft en asfin vecka utöver det vanliga LÅT OSS titta:
 
Onsdag morgon: SPEXFOTO!! Ovan har vi Emma som en av de tre små grisarna då temat var *drum roll* LISAS SAGOSHOW. Jag var så hedrad/glad/pepp till slut på valet av tema. Herre gud vad jag skrattade när hela klassen stod där utklädda till hästar prinsessor vargar mormödrar getter och onda féer.  
Efter själva fotot gick vi ut på skolgården för att försöka ta en remake och ovan kan väl kallas en behind the scenes- bild kanske
 
Onsdag eftermiddag: Jag Shabnam Clara Susanna Tintin Malin satte oss i kronis och åt glass. Vädret gräset glassen humöret var on fleek och vi hade så himla himla fina ödmjuka bra samtal
 
Claran
Emman
Malin djupt koncentrerad på pistageglassen
Susannan
kaffe glass gräs uppvikta jeans !!!
pill i gräset 
så fint fint fint var det verkligen. mer sånt i livet 
Sen tog jag clara susanna oss mot bondegatan
mötte upp malin igen som var mkt glad att se oss <3
vi kollade lite på sneakers o så. Är i största dilemmat: ÄRE VÄRT ATT köpa nya sneakers nu??? Eller ska det väntas tills i vår. Vad säger ni. Hur ska jag göra.
VI hoppar några timmar fram i tiden då jag mötte upp Greta och vår gemensamma syssling Emma för lite juice och käk på Joe and the juice på rörstrandsgatan. Emma bor egentigen i Strasbourg men var i stockholm i två veckor! Fint å se henne! 
 
Gretchen
Emma
Den natten sov jag hos Greta
Hon skrev lite på sitt tal
jag tog mest bilder i spegeln under tiden
 
Torsdag eftermiddag: Jag o mamma åkte förbi min moster för lite kaffe 
Moster helena och mina fyra kusiner på bilderna bakom<3
Sen promenerade vi därifrån genom stan
Över nybroplan och förbi fina utsikten
Sen käkade vi ute på Ruby Grill i gamla stan. Så fint när himlen speglar sig i fönstren och man nästan tror att huset bara är en vägg med isklar luft på båda sidorna
Österlånggatan!!! Bästa delen av gamla stan tror jag nog
 
sen svängde vi förbi mammas jobb och plockade upp några grejer. Jag tog tillfället i akt när en spegel uppenbarade sig
My birthgiver and me <3
 
 
Slut på bilder! 
Hade en asfin helg också. Var ute på festligheter både i fredags och igår och övningskörde till Uppsala idag för att hjälpa min brorsa flytta in i nytt studentrum. Det var typ sex veckor sen vi sågs så det var fint att hänga hela familjen igen, även om det var på först ikea (jag köpte ett mini bonsai-träd!!!!!) och sen på lokala pizzerian för obligatorisk flyttpizza hehe. Kul ändå. Träffade mormor lite också när vi ändå var i närheten. Drack kaffe och åt lite choklad och kollade på alla bilder hon har upphängda på väggarna. 
 
En vecka med mkt släkt och vänner och skratt och fest. Livets vecka typ!! och och och roligt att ha med systemkameran också. Har insett att det ju är svinlätt att ba ha med den i ryggan invirad i en tröja. Så slipper man ha en hel kameraväska med sig liks. Länge leve 50mm objekkan som alltid levererar i alla förhållanden(ish).
 
Nu ska jag drop dead i min säng åh gu vad skönt<3 puss!
 
 
ps: JUSTE måste ba berätta en lite äcklig grej som hände idag!! :
 
Pappa tyckte mitt öra/piercing såg lite konstig ut så han skulle *kolla läget* och så fort örat typ ens kände vibrationen av minsta beröring exploderade piercingen i en stor varblobb!!!! Hoppla!! Blir så fakking trött på att piercingen i fråga aldrig ba GER UPP KAMPEN och låter sig finnas till i harmoni med mitt brosk!! Pls välj dina strider. Ska verkligen försöka eliminera inflammationen nu med alsol-sprit en masse i några dagar. fortsättning följer på denna blodiga historia!! 
Livet, Ljusminnen, Vardag | |
Upp