första gången vi sågs det blir aldrig igen

 
 
tjA - DET ÄR JAG SOM ÄR KEYYO
 
nej men skojarrrrrr ju.
 
hej tusen gånger hej på er. vgd? Det är måndag och känner mig lite sådär rastlös/ambivalent/kreativ/slapp/allmänt för krånglig för tillvaron i detta nu. herre gu man kan bara få chilla i sitt huvud en enda kväll???? kan en kvinna få leva ??  som kakan hermansson säger.
 
har haft en fett jäla intensiv helg och nu ikväll när jag inte gör ngt direkt produktivt får jag lite smått panne och blir rastlös. gah. äh. åh. jaja. 
 
Har inte skrivit på megalänge i knöw. update är: skolan är basically fett chill och trevlig så jag jobbar och kickboxas massa på all tid som finns. bra liv ändå??? 
 
i lördags när jag satt barnvakt i en och en halv evighet kollade jag på miniserien BOYS på svtplay när kidsen sov. REKOMMENDERAS STARKT !! haha. crushar åt helvete mkt på Leo (armand mirpour) men INSER JU att jag är som Alice (spelas av nour el-refai) och därmed lär bli halvlycklig-men-uttråkad med en adam pålsson. skarp och bittersweet analys varsegod
 
nä men se den hörni ba gör det
 
och här är lite teasers i form av musiken från serien dvs den EP som huvudpersonerna leo och victor försöker släppa: 100% sexig-ömtålig-sluter ögonen-lounge-musik :
 
 
Livet, Vardag | | Kommentera |

en kvällshälsning + kattmetafor

 
 
hej hej
Vad gör ni? Jag sitter i soffan och *myser*© med stort M. Nej men på riktigt. Har tända ljus! Har (uppdrucket nu dock) te! Har precis börjat på en ny serie på Nettan (nytt smeknamn på netflix åkej), The OA heter den. Första avsnittet var bra. Tror det tar sig om några avsnitt. Den är lite lik Stranger Things. HUR BRA VAR STRANGER THINGS förövrigt?? Vet att jag är fett efter hypen men whatever: guuuuu vad eleven är grl pwr. 
 
HUR som helst nog om serier: de senaste dagarna har jag hängt mkt med Gretch. Och så har jag pluggat matte. Känner en så stark obligation att inte sänka mig betygs/kunskaps/ambitionsmässigt för min egen skull, inte minst med tanke på hur mkt jag ansträngde mig i tvåan. Cant dissapoint myself nu liksom, särskilt när det bara är en kurs som är jobbig dvs matte fem dvs en riktig smärta i rumpan. 
 
har också kickboxats igen denna vecka, jaaaaa vad det är kul. Annars gör jag sånt där som man nyårslovar sig men sen kanske bara gör tills lovet tar slut: läser böcker, sover tillräckligt och sånt. Ändå bra.
 
Tror inte jag kmr minnas denna vecka som särskilt spektakulär men den är lugn och behaglig ändå. Lite som en katt som rivs lite men är mjuk och len och som går att ta i famnen. 
 
over and out vänner, mindre än tre
Vardag | | Kommentera |

should i stay or should go

 
 
heeeeeeej alla real MVPs vadärupp?
 
Jag och brush såg just första avsnittet i nysläppta säsongen av Sherlock. Det var ju FETT skevt?? scenerna var typ 2 sekunder långa och oklara man fick bara massa stress. Kändes som avsnittet var en återberättad version av storyn också? för övrigt åt vi tacos och glass också och nu är jag mätt som en plätt. 
 
Som jag alltid gör när jag är i stockholm under lov: idag/denna vecka lavjar jag den Perfekta Vardagen. Bästa som finns. Går upp 8.30, äter nice frukke i soffan och läser bok. Går promenix. Pluggar lite matte men inte på ett särskilt skräckinjagande sätt för det finns tid och lugn och kaffe och inget prov i sikte än. Äter majsig lunch med avokado + olivolja + salt bl a och kollar ett serieavsnitt (stranger things. har ni sett? ai lavv it). Tar lite selfies. Åker in till stan pratar i telefon och byter en tröja och hänger runt för att sen landa på stadsbiblioteket (hjärta) och läser på i typ 35 min om gyarbetet. Hem och lagar tacos och netflix. SLUT PÅ PERF-VARDAG. tänk om alla dagar var så?? Man skulle troligtvis inte komma nånstans i livet då utan för alltid hänga runt som ett mindfulnesspredikande estetiskt tilltalande släp efter alla som work their asses off. Det är nog kul i max en månad tänker jag?
 
sanningen är ju att jag tilltalas skämmigt mkt till att vara en super hard worker. havrelatte och cafébokläsning och nagellack som aldrig skavs av och soliga promenader i ALL ära (jag menar jag älskar ju skiten) men det slår ändå inte känslan av att ha gjort något dvs slitit och kämpat och tvingat sig och gått upp tidigt (på riktigt) och offrat nagellack/matchande strumpor/humöret på vägen. mvh prestationsprinsessan aaaahahahaha send help typ
 
 
nej men, det är en sån jääääääääääVLA tur att jag alltid på nåt vänster lockas tillbaka till det som är skolan. Så fruktansvärt bortskämt att passa så bra in i det konceptet. tack tack tack jag tar emot och pluggar hårt i promise.
 
:') det är så gulligt att jag är en sån plugghäst innerst inne i hjärtat right?
 
 
Btw det ä ju tjugisjutton nu! Haj!
Livet, Vardag | | Kommentera |
Upp