en kvällshälsning + kattmetafor

 
 
hej hej
Vad gör ni? Jag sitter i soffan och *myser*© med stort M. Nej men på riktigt. Har tända ljus! Har (uppdrucket nu dock) te! Har precis börjat på en ny serie på Nettan (nytt smeknamn på netflix åkej), The OA heter den. Första avsnittet var bra. Tror det tar sig om några avsnitt. Den är lite lik Stranger Things. HUR BRA VAR STRANGER THINGS förövrigt?? Vet att jag är fett efter hypen men whatever: guuuuu vad eleven är grl pwr. 
 
HUR som helst nog om serier: de senaste dagarna har jag hängt mkt med Gretch. Och så har jag pluggat matte. Känner en så stark obligation att inte sänka mig betygs/kunskaps/ambitionsmässigt för min egen skull, inte minst med tanke på hur mkt jag ansträngde mig i tvåan. Cant dissapoint myself nu liksom, särskilt när det bara är en kurs som är jobbig dvs matte fem dvs en riktig smärta i rumpan. 
 
har också kickboxats igen denna vecka, jaaaaa vad det är kul. Annars gör jag sånt där som man nyårslovar sig men sen kanske bara gör tills lovet tar slut: läser böcker, sover tillräckligt och sånt. Ändå bra.
 
Tror inte jag kmr minnas denna vecka som särskilt spektakulär men den är lugn och behaglig ändå. Lite som en katt som rivs lite men är mjuk och len och som går att ta i famnen. 
 
over and out vänner, mindre än tre
Vardag | |
Upp