should i stay or should go

 
 
heeeeeeej alla real MVPs vadärupp?
 
Jag och brush såg just första avsnittet i nysläppta säsongen av Sherlock. Det var ju FETT skevt?? scenerna var typ 2 sekunder långa och oklara man fick bara massa stress. Kändes som avsnittet var en återberättad version av storyn också? för övrigt åt vi tacos och glass också och nu är jag mätt som en plätt. 
 
Som jag alltid gör när jag är i stockholm under lov: idag/denna vecka lavjar jag den Perfekta Vardagen. Bästa som finns. Går upp 8.30, äter nice frukke i soffan och läser bok. Går promenix. Pluggar lite matte men inte på ett särskilt skräckinjagande sätt för det finns tid och lugn och kaffe och inget prov i sikte än. Äter majsig lunch med avokado + olivolja + salt bl a och kollar ett serieavsnitt (stranger things. har ni sett? ai lavv it). Tar lite selfies. Åker in till stan pratar i telefon och byter en tröja och hänger runt för att sen landa på stadsbiblioteket (hjärta) och läser på i typ 35 min om gyarbetet. Hem och lagar tacos och netflix. SLUT PÅ PERF-VARDAG. tänk om alla dagar var så?? Man skulle troligtvis inte komma nånstans i livet då utan för alltid hänga runt som ett mindfulnesspredikande estetiskt tilltalande släp efter alla som work their asses off. Det är nog kul i max en månad tänker jag?
 
sanningen är ju att jag tilltalas skämmigt mkt till att vara en super hard worker. havrelatte och cafébokläsning och nagellack som aldrig skavs av och soliga promenader i ALL ära (jag menar jag älskar ju skiten) men det slår ändå inte känslan av att ha gjort något dvs slitit och kämpat och tvingat sig och gått upp tidigt (på riktigt) och offrat nagellack/matchande strumpor/humöret på vägen. mvh prestationsprinsessan aaaahahahaha send help typ
 
 
nej men, det är en sån jääääääääääVLA tur att jag alltid på nåt vänster lockas tillbaka till det som är skolan. Så fruktansvärt bortskämt att passa så bra in i det konceptet. tack tack tack jag tar emot och pluggar hårt i promise.
 
:') det är så gulligt att jag är en sån plugghäst innerst inne i hjärtat right?
 
 
Btw det ä ju tjugisjutton nu! Haj!
Livet, Vardag | |
Upp