2220

hej hej hej
 
sitter uppe av noll anledning, är trött lite hes ganska uttråkad och vill bara sova. Måste gå och mata grannkatten först dock. Han heter Frasse och är jetesnel. 
 
känslor i mig just nu: lite allmän livsstress, vårlängtan (herre gud KOM DÅÅÅÅÅÅÅ mina nya vita sneakers väntar på dig!!!), över huvud taget längtan till olika mer eller mindre abstrakta/hypotetiska händelseförlopp. Längtar också efter marslönen (alltså den som kmr 25e april) och att *strolla på stan*. Mkt längtan.
 
okej nu ska jag mata frasse vi hörs!!
 
 
 
två från pinterest
 
Vardag | | Kommentera |

sextonde mars hallå!!

 
live från nyss!
 
hallå kan vi kollektivt andas i att halva mars tjugisjutton har gått till historien? NEVER RETURNING. dramatiskt. nej men går inte tiden sådär alldeles för snabbt nu. får panne. 
 
Har så mycket att göra atm så jag bara presterar och presterar och presterar och nej jag är inte särskilt stressad och ja jag sover och ja jag har roligt också men ÄNDÅ. Har reflekterar mycket över detta denna vecka. Prestation och identitet typ. Är så rädd att jag ska känna att en del av min identitet går förlorad när jag *presterat klart* dvs i och med studenten. Tänk om jag inte ens gillar mig själv utan prestationsjaget? vad fack gör jag då. Det går ju inte att leva med *siktet framåt* och *drivs av att utvecklas* och *enda gången jag backar är när jag tar sats* exakt i varje ögonblick av det här som heter livet. Då går man nog sönder? eller springer ifrån annat som är viktigt. eller tar sönder något/någon annan i farten. ni fattar. 
 
jajaja nog om det.
 
Fick min studentmössa nr2 idag. nr1 var fett sne så jag skickade ett argt mail och fick en ny. nu har jag två?? Känns hjärtskärande att kasta den första?? men omg vad smart du kan ha den snea på flaket!!! tänker ni nu och ja den tanken har slagit mig med men ÄR det inte höjden av överkonsumtion ändå? Det är typ lika illa som att blondinbella renoverar hela sin övervåning 1 år efter deras hus byggdes nytt pga "såg att grannarna hade bättre planlösning så nu gör vi också så, snickaren kmr om en kvart". Kan jag inte få vara en miljömedveten icke-överkonsument i sinnet iaf ? ***dränker det dåliga samvetet i öl bokstavligt talat***
 
blir lite rörd över att folk faktiskt läser detta absolut under-all-kritik-dåliga trams jag publicerar här. eller folk och folk jag vet ju vilka ni är. riktiga babes! Ses på en kaffe snart eller? p&k 
 
 
Tankar, Vardag | | En kommentar |

livet i det lilla och det stora

hej kompisar!!! 
 
Jag har varit så frånvarande!!!!!! felåt. Har inte haft feeling alls för bloggis faktiskt. Men fick plötsligt ett ryck. som ni ser har detta space i www genomgått pånyttfödelse aka jag gjorde en ny header igår. Den blev helt okej tycker jag. Får lite "jag är 16 nervös inför gymnasiet lyssnar på HH vill vara kreativ själ & tatuera in svalor på handleden"-vibes av den dock. Skulle FAKTISKT ändå våga påstå att jag är lite över den fasen. lite.
 
i alla fall är jag tillbaka åtminstone for now. Saker av betydelse som hänt sen sist:
gymnasiearbete som en käftsmäll fullkraft pang
var i paris i tre dagar !!!!!!
barnvaktning+caféjobb i (numera) vanlig ordning
sportlov inkl fjällen med susanna i tre dagar
melodifestivalen har dragit igång ordentligt!
lol
 
Som ni ser är det mest intressanta på listan 100% P A R I S. Det var kul! Var där med familjen! Sol! Muséecaféer! ah! bilden nedan får illustrera:
 
10/10 på alla sätt eller hur. Detta var på louvren. så bra att jag tycker det är uppriktigt kul med konstmuseum nu. Det tog bara 18 år av föräldratvång. hah. 
 
pussen och kramen,
yours truly
Livet | | Kommentera |
Upp