en helg och en tb

 
Har jag visat bilder från Toulouse? Var där i höstas med min kompis Henkebenke. Det var fetttt. Så fint. och soligt!! Har kollat igenom lite arkiv senaste tiden och ba insett att jag saknar att fota! Har typ inte gjort det alls på hela våren nästan. Nästan. Ska verkligen försöka göra det mer nu den Sista Tiden™
 
ANYWAYS.
Lyssnar på Queen atm. Ska ut på promenix strax. Den här helgen har gått jättelångsamt? Känns som jag varit ledig i en evighet. Fastän jag jobbade igår hela dagen. hah. Känner mig tillfreds i alla fall. Pluggläget är under kontroll vilket är skönt. 
 
Var på Make it Last:s modeloppis en sväng precis innan den stängde idag. FYNDADE SOM FAN!! Fem plagg för 200kr varav ett är en klänning från fkn RODEBJER ?!??!?!?! hade verkligen aldrig i mitt hela liv köpt den om den kostade ens hälften av originalpriset tror jag. Men fan vad kul det är med kläder och mode när det är (typ) gratis? är så taggad på att styla den där klänningen lite crazy. kanske redan imorgon. taggish måndag. 
 
Okej nu är det dags för promenad. puss på er
 
 
Fint<3, Livet, Ljusminnen | |
#1 - - EVELINA:

Jättefina bilder! Skulle vara kul att åka till Toulouse, har varit till många olika städer i Frankrike men inte dit :)

Svar: Tack! Ja det var fint! Vi åkte dessutom en timmes tåg för att se medeltidsslottet/byn Carcassonne vilket rekommenderas!
laurasdagar.blogg.se

Upp