men ååååh

 
hej hej!!! 
 
har inte alls tid att blogga - är väldigt stressad just nu. V a r f ö r  är det alltid så att man har så fruktansvärt mycket att göra i maj? När det absolut enda man vill är att hänga i solen. Alltså verkligen. Blir lika frustrerad varje jävla vår, haha.
 
Har haft en helt amazingly rolig valborgshelg dock. Den började fredag morgon och slutade tisdag morgon så den var ju dessutom nästan en evighet lång (i helgmått mätt). Har typ druckit lika mycket alkohol på fyra dagar som de senaste fyra månaderna. men det var det heelt klart värt. Har fortfarande glitter i hårbotten. ni hör ju.
 
När man har sådär fruktansvärt kul inser man ju något: det är så himla roligt att ha roligt. Alltså det är sååååååå kul att ha roligt. Kan inte ens uttrycka det på nåt bättre sätt. Tack som fan livet, vännerna, vädret, staden för denna eminenta helg.
 
Och!
 
Jag fyllde år igår! Har typ redan glömt bort det. hah. 19 är ju största mellanmjölksåldern. Det bästa med denna fölsis är att jag får typ 6kr mer i timlön på cafét from nu. lol.
 
Okej, nu måste jag fortsätta blänga ner i matteboken. Typ för sista gången ever!!! whaaat
Livet, Vardag | |
Upp