Alltså

 
 
Aaaaaah som ni ser så har jag helt gjort om allting här i min lilla bloggvärld. 
 
Det började med att jag råkade helt fucka upp designen på fancyphotography. Jag visste inte riktigt hur jag skulle ändra tillbaka men tänkte att jag lika gärna kunde göra en helt ny design och faktiskt börja om lite på nytt. Den gamla designen var ju minst sagt gammal om man säger så. 
 
I alla fall. Hela gårdagen gick till att göra denna nya design. Det tog ett bra tag. När den äntligen var klar visade jag min brorsa som skrattade åt bloggnamnet och frågade om jag inte skulle byta, haha. I dag insåg jag att jo, jag måste faktiskt byta. Det är inte en jävel som kommer ihåg fancyphotography.blogg.se, och så är det inte riktigt den bilden av mig själv och bloggen jag vill ska vara första intrycket när man klickar sig in här. Det låter så extremt satsigt.
 
Febrilt började jag googla på sätt att flytta över hela sitt bloggarkiv från en blogg till en annan men fann inget av värde. Istället fick jag då helt enkelt kopiera de 10 senaste inläggen och fixa så att de har samma datum som då jag skrev dem. 
 
Nu är dock allt fixat. Från och med nu kommer jag alltså blogga här. Woppa! Det känns bra. 
 
Pussar
 
| | En kommentar |
Upp