Försommarblommor

 
 
Jag lever. 
 
Befinner mig på Gotland i stunden. Jag vet att jag har sagt detta mer än en gång, men alltså det är SÅ sjukt hur hela min kropp och själ förändras när jag kommer hit. Det första jag gör är att lägga undan mobilen. Blev arg när pappa satt med datorn igår kväll, liksom det är så otroligt underbart att bara ta bort bort bort alla stressmoment. I alla fall första dygnet man är här, haha. Sen så hamnar hela min existens i någon slags terapi och vila. Det är så sanslöst skönt att slippa ambivalensen som jag skrev om förut. Den är lämnad i Stockholm. 
 
Under middagen igår pratade vi om sverigedemokraterna väldigt länge. Och om F!. Och om varför det blev som det blev i valet. Hur det blir i riksdagsvalet. Mamma föreslog att jag skulle bli politiker, haha. 
 
Eftersom jag glömde (!!!??!??!?!) kameran hemma i Stockholm ska jag försöka fota lite med mobilen istället. Men vi får väl se.
 
Nu ska jag göra massa skolarbete. Funderar väldigt starkt på att nästan bojkotta den stora teknikuppsatsen jag ska skriva och typ få E i teknik. Jag kommer ju ändå in på linjen jag har sökt, så egentligen är det väldigt oklart varför jag pluggar. Men jag är ju som jag är. 
 
P&K<3
 
 
Tankar | | Kommentera |
Upp