Ni vet den där livsgnistan

Hej kompisar!!!
 
Asså mitt känsloliv är ju inte att leka med kan man väl säga. Har i tre dagar deppat sönder och skrivit ledsna texter och inte p a l l a t röra mig ur soffan och tyckt att sweet JESUS vad fakkin olycklig jag är när jag tänker efter. Har känt mig nere och liksom paralyserad. Inte lyckats göra någonting alls, fast allt jag ville var att göra. Vad som helst. Kände mig instängd i mig själv.
 
Sen träffade jag min bästaste bästa vän Greta igår. Sov över hos henne trots en mkt mkt förkyld kropp och alltså wow. Blir så inspirerad av henne och hennes egenskap att göra saker. alltså göra saker. Vi hade fett mys och hon är så himla bra. Hela jag (kanske främst själen) blev frisk av hennes närvaro. I morse gjorde vi (mest hon, jag tittade typ på och drog jag är faktiskt förkyld-kortet) värsta frukosten och det var underbart. Kände att ja, såhär ska man känna. Livsgnistan ba infann sig i min kropp. 
 
Amen ni ser ju hur perfekt det var

Så när jag kom hem och kom in i mitt rum som såg ut exakt så som deppLaura hade lämnat det dagen innan, så kände jag att nä det här funkar inte. 


Började med att städa och rensa hela garderoben. Fixade till och med om hyllplanen och grejer. Lyssnade på fin spotifylista samtidigt. Åkte sen med alla kläder jag rensade ut + några böcker + massa skor jag inte använder till Myrornas och lämnade över allt. Så nu är allt ute ur mitt system och jag kan ÄNTLIGEN checka av att städa garderoben på min eviga mentala to do lista. SKÖNT! Att städa might be det bästa man kan göra. Världens mest avslappnande aktivitet. 

Har också lyckats uppdatera min iphone till ios 8 ÄNTLIGEN!! typ 9 år efter alla andra. Min mobil överlevde att få en ny programvara transplanterad vilket var en jäkla tur också. Den är ju på sin ålders höst och skrämmer livet ur mig allt oftare genom att black outa lite då och då. Då vet man att man lever alltså. 
 
Okej det här inlägget är högst oklart i admit och jag hör ju själv att jag låter som världens största jäkla klagosångare men jag känner att alla känslor alltid alltid är relativa och det går inte att döma någons känsloliv utefter vad man själv känner. 
 
Just i denna sekund känner jag mig i alla fall mkt bra och det är ju faktiskt mkt bra. 
Visa ord på ungdomsmottagningens vägg 

P&K <3

 
Tankar | | En kommentar |
Upp