om man bara ser framåt snubblar man på nuet

Har gjort den här random bilden nu ikväll. Det tog typ orimligt lång tid. Men den blev lite fin ändå? Vet inte riktigt vad den symboliserar egentligen men jag såg en liknande på pinterest som var fin så jag ba why not lets create something. Och har börjat tycka det är lite snyggt med hårda och enkla kollage..? Hhm. 
 
Hörni imorgon är det sommarlov. HUR sjukt? Jag har gått 1/3 av gymnasiet. herre jesus kristus. Ettan är över!! Känns roligt och läskigt och tråkigt och vemodigt. Vill inte börja tvåan bc det verkar vara hemskt. Men vill självklart röra mig framåt. eller? Vore lite nice att stanna i den här perfekta post slutprovs-bubblan ett tag till faktiskt. 
 
Är samtidigt mkt taggad på att få nya ettor till KG!! Hoppas vi får en rolig fadderklass :-))) Ska ta hand om dem som om de voro mina egna<3343434  Nej men srsly ska bonda med dem asbra och hångla upp de snyggaste big time på insparksfesten hoho
 
Ser dock framemot ett sommarlov innan dess. Den här sommaren kommer bli så J Ä V L A bra. ÅH GUD är så fruktansvärt taggad åååååhååhåhh.
 
Nu ska jag sova. imorgon väntar skolavslutning. Lite sång på olika håll. Lite grill i Rålis. Och sen lite vin och skratt och en sen kväll ute i äkta sommarlovsanda
Vardag | | Kommentera |
Upp