en lovvecka i sthlm

Jag har varit hemma i sthlm i prick sex dar och försökt leva lajf så gott det går när vardagslivet snart är här. har ingen skolångest mvh sjukt tacksam. men snarare typ.... äääh vet inte. Men så himla nice med lov så det är ju synd att det tar slut imorn?!?!?+1+1+!?! 
 
I ALLA FALL detta har jag ägnat veckan åt bl a
jag och malin GICK PÅ BAR omg omg. På söder. Det var lätt att komma in. Det var gott med vin men plågsamt för plånboken. Men helt klart värt ju!!! Så bra häng. Vi snackade life och pojks och skola och sex och haff. Jag skaffade Maybe. Matchade med en kille som hette Ray. Skrev direkt "I can be the light to you Ray". Jag och malin skrattade högt men han svarade inte ens fett synd ://
 
Dagen efter åt vi fett bra frukost fett bra
 
Seeeen rullade jag med tuben in mot stan för att fika med denna!! Elsa babe. Vi sågs såklart på Pascal where else likz. Vi snackade veganism, boys boys boys (på riktigt kanske 2/3 av tiden), skola och *annat*. och och och! Firade att vi har känt varann i ett år exakt <3345 Det började 6 januari förra året med att jag mailade henne efter att ha fastnat för hennes kommentar på Sandra Beijers inlägg om att hitta nya friends. Bra story har vi minsann.
 
Moving on to tacokväll med Zehra Jakob Oskar från gamla klassen i nian:
Jakob hade en ascool rökgrej med olika *doftångor* mkt god mkt cool mkt snapchatvänlig. 
Btw så kul att träffa Jakob och Oskar igen!!! Its been too long guys
 
En annan dag åt jag lunch på *vappan* med Filippa och Sofia ((men bara filippa hamnade på bild)). God damn good food. Och bra samtal!!! Vi planerade/spekulerade sommarplaner mmmmm.
 
En kväll hade jag ett litet krökhäng/mys med folk från min klass hos mig. Tog inga bilder med mobilen förutom dessa när klockan närmade sig 03 å jag och Clara bestämde oss för att bada!! Elias var med ett tag också.
Much artistic very tumblr. asså Clara tho!! mkt bra badkarshäng
 
Har dock massa bilder på kameran från kvällen!! Typ jag susanna malin åt fancy tomatsoppa till middag! Typ massa drinking games med mina bästa personer! Osv! Hold on!
 
Det var massa som sov över och dagen efter hittade jag Lukas och Jonte tätt omslingrade <3333 
 
Och sista bildserien blir denna från dagens fika med Lovisa!! Också på Pascal heh
Jag har börjat digga havrelatte big time! Ska verkligen försöka leva mer veganskt 2016. Främst pga miljön och känns mer etiskt rätt men även för att jag misstänker att min akne blir sjukt mkt bättre när jag slutar med mjölkprodukter. Kanske ska sluta med mjölk men äta kött? eller är det för kontraproduktivt ja kanske.
 
Ok det var allt jag hade i mobilbildformat men har även en del bilder på kameran som kmr snart<3 och har massa bra minnen typ jag och susanna gick på fotografiska!! Alltid lika nice och inspirerande. Har sett jäkligt mkt på Suits! O satt upp nya bilder i min ljusslinga! osv. Nice vecka ändå.
 
Puss å hej leverpastej
Fint<3, Livet | |
#1 - - clara :p:

GIFEN PÅ MALIN SPARA GE MIG

Svar: ja!!!!!! <333
laurasdagar.blogg.se

Upp