and if have to fall then it won't be in your line

Här är en bild på min mamma pga insåg hur fakkin lika vi är varann (alla har sagt det since 4evur men först nu tkr jag det stämmer)
 
Det är fredag och jag har egentligen inte tid att skriva pga måste göra mig iordning och cykla möta sofia cykla ännu längre pga PARTAJ. Fy fuck vad kul jag är faktiskt taggad. Obs att i gotlandstermer betyder partaj utomhusfest med alla i åldrarna 2-75 ca. Dock kommer det finnas mer eller mindre liten svartbar på denna :)) Och jag är arton nu :)). Är sugen på mojito i plastglas och dansgolv i en lada och myggbett på vristerna och säga orimligt många Hej det var längesen!!!!!! till diverse familjekompis-morsor som ler brett i ljuslyktesken och pratar med andra familjekompis-morsor som kanske kan mitt namn men jag inte deras. osv ni fattar grejeeen. 
 
Jobbade idag och trots att jag får ont i händer och handleder pga jobbar konstant med händerna (ofta i kallt vatten TAGGA reumatism :/) så trivs jag så himlans bra med denna sommarsysselsättning. Ska bli hobbykeramiker i framtiden 4 real.
 
Det var lite life update. Annat i mitt huvud: 
 
-Har plötsligt fått massa kroppsångest?? Tyckte att det hade dämpat sig senaste året men nu blossar det upp igen och jag kommer på mig själv att tänka i olika destruktiva tanke/planeringsmönster. Så jävla tråkigt att tänka så men what to do när man inte kan hjälpa det :// Får hoppas att det går över det brukar ju gå i vågor
 
-SKA JAG HA KVAR MITT SNORGRÅGRÖNA HÅR eller ska det bort helst igår?
 
-what to do efter gymnasiet
 
-what to do som gymnasiearbete
 
-saknar kören
 
 
nu måste jag springa puss på er
Livet, Tankar | | Kommentera |
Upp