Den sista är alltid full av feelz

hej kompisar!
Här är jag just nu. Sitter och tittar på solnedgången i vidöppet fönster och låter sista solljuset smeka min kropp (satan i gatan vad det lät sensuellt lol men ni fattar (o ni vet ju redan att jag ogillar kläder gillar nakenhet)). Lyssnar på min nya drog aka veronica maggios nya album. Den första är alltid gratis heter det men det vet ni nog redan.
 
Försöker känna in lugnet. Det är svårt men långsamt landar jag i att terminen är slut. Peu en peu gör jag liksom det sista av allt. Det är en så himla konstig känsla när målgången är så utdragen, jag menar skolavslutningen är inte förrän nästa fredag men vi är redan klara med allt viktigt i skolan. Igår firade vi att sista provet var skrivet med öl, godis, frisbee, musik och bad i Rålis. Så underbart men mitt hjärta krampar lite när jag tänker på hur tiden bara rinner oss hur händerna hur fin eller ful den än är. 
 
Alltså det känns så fruktansvärt bra att vara klar med tvåan. Herre min jävla gud vad det här läsåret har varit... upphöjt till två. Roligaste men jobbigaste året i mitt liv? Typ så. Imorgon springer treorna ut och jag vågar inte ens tänka på att det bara är ett år tills det är vår tur. Vill inte!! Trivs så bra i den här post-plugg-bubblan jag är i exakt nu. Men det är klart jag vill egentligen. En vemodig längtan kanske
 
Nåväl! tänkte visa lite bilder från när jag och Miriam promenixade en kväll för några veckor sen
 
Solnedgång i norr och sprickande knoppar
 
<3
 
Miriam och jag är sysslingar faktiskt. Men snarare kompisar kanske egentligen. Vi bor fett nära och gick i samma klass i låg/mellanstadiet. Hon e fett bra! 
 
vi traskade bland liljekonvalj och tusenskönor
 
och björkar
blir så glad av dessa kolla h ä r l i g h e t e n 
 
Asså!!! jag känner mig helt grinig. vill ba promenera mer gråta mer skratta mer hångla mer 
Sommaren kommer lägligt
 
På återseende kära ni
pok
 
 
 
 
Fint<3, Livet, Ljusminnen, Tankar | |
Upp