första gången vi sågs det blir aldrig igen

 
 
tjA - DET ÄR JAG SOM ÄR KEYYO
 
nej men skojarrrrrr ju.
 
hej tusen gånger hej på er. vgd? Det är måndag och känner mig lite sådär rastlös/ambivalent/kreativ/slapp/allmänt för krånglig för tillvaron i detta nu. herre gu man kan bara få chilla i sitt huvud en enda kväll???? kan en kvinna få leva ??  som kakan hermansson säger.
 
har haft en fett jäla intensiv helg och nu ikväll när jag inte gör ngt direkt produktivt får jag lite smått panne och blir rastlös. gah. äh. åh. jaja. 
 
Har inte skrivit på megalänge i knöw. update är: skolan är basically fett chill och trevlig så jag jobbar och kickboxas massa på all tid som finns. bra liv ändå??? 
 
i lördags när jag satt barnvakt i en och en halv evighet kollade jag på miniserien BOYS på svtplay när kidsen sov. REKOMMENDERAS STARKT !! haha. crushar åt helvete mkt på Leo (armand mirpour) men INSER JU att jag är som Alice (spelas av nour el-refai) och därmed lär bli halvlycklig-men-uttråkad med en adam pålsson. skarp och bittersweet analys varsegod
 
nä men se den hörni ba gör det
 
och här är lite teasers i form av musiken från serien dvs den EP som huvudpersonerna leo och victor försöker släppa: 100% sexig-ömtålig-sluter ögonen-lounge-musik :
 
 
Livet, Vardag | | Kommentera |
Upp