wie geht's?

Hallo alles!
 
är i berlin nu. sen förra söndagen. har vant mig vid tanken. nästan. Det är nice här. Så mycket man vill se göra uppleva att man blir helt matt. pluggar tyska på förmiddagarna och det går fan bra! Ni som vill plugga språk, ÅK TILL DET LANDET för fanken. Här har man liksom ett behov att lära sig pga allt man möter är ju på det språket, till och med i en så internationell stad som berran. Ska man köpa kanel i affären blir man liksom tvungen att lära sig det ordet. Man håller sig motiverad också för det går FORT att bli bättre. 
 
Första tre dagarna var helt magiska pga var så satans uppfylld av att bara vara här!! Fjärde dagen fick jag ensamhetsdipp deluxe. I lördags fick jag äntligen flytta in i läggan jag ska bo resten av tiden, efter en vecka på ett rätt sunkigt hostel. Så nu känner jag mig nästan som en local. Behövde inte google mapsa alls på väg hem från skolan, tvärs över stan, idag. vilken grej va! 
 
Här är lite pics. Dock inte alls representativa för det jag har gjort pga har ju hängt mycket med folk. Det ser ut som jag endast gått runt och fotat hus. ska fördela mina fototillfällen lite bättre jag lovar. jaja hier ist die photos:
fint hus i... kreuzberg kanske? eventuellt prenzlauer berg dvs dit kreuzberghipstrarna flyttar när de får löneökning
 
ich gehe ins Museum! Sehr schön
 
mycket stilig kyrka. der kirsche
 
live jazz på Klunkerkranich roof top bar i Neukölln. SÅ fkn fett. de spelade liksom mitt i rummet så man satt verkligen framför bakom bredvid, och nästlade sig fram mellan basist och gitarrist när man skulle till baren mitt under en session. 
 
på BÄSTA våffelstället i stan dvs Kauf Dich Glücklich. bra reminder också.
 
 
saknar min bf så mycket. får liksom längtattacker då och då som pulserar i hela kroppen.  Rationellt sett är allt lugnt, vi hörs ofta och han kommer och hälsar på om några veckor och allt är liksom BRA på det sättet men emotionellt är det ju berg och dalbana av längt i skallen. bara att acceptera och följa med tror jag? 
 
Genau. nu måste jag fortsätta med Deutsch lernen. 
 
Tschus! 
 
Livet, Vardag | | Kommentera |
Upp