närmsta tiden

 
hej hej
 
Bild från min säng i berlin. Samt representativt för vad jag gjorde där. Läste elena ferrante del 2 och 3 i ett nafs. upptäckte staden. åt overnight oats med kanel och drack kaffe och stirrade ut genom fönstret länge länge och tänkte. 
 
Tänker mycket på vad jag ska göra i höst och så. Är nu mest inne på att plugga franska i frankrike. Göteborgs universitet har en kurs i Lyon. Om det är nåt språkspår som är mest värt att fortsätta på är det ändå franskan har jag insett. Andra alternativ jag tänker är att woofa eller hur man nu stavar det?? Är inne på italien och italienska också. Det ska tydligen vara lätt att lära sig. Kanske blir lite woofing där då? TÄNKER MIG att trampa lite jävla vindruvor i syditalien eller nåt. Vore ju fett!! Kanske våren tjugiarton då? Har ju ändå inte så jäkla bråttom. 
 
I nuläget är min grej att försöka få till jobb hela våren. Fritids är fan ÖVER för mig efter januari. Inga fler barn att skrika på!! Tack för det va. Ska ha en PAUS med barn nu fram tills jag skaffar egna har jag bestämt. 
 
Nu ska jag ut och käka italienskt med sofia och filippa! Njuter av att ha pengar kan jag lova. 
 
Ja det är väl det för nu. Tack o hej! Ska skriva lite mer här tänker jag. Tycker ju om <3
 
Livet, Tankar | | Kommentera |
Upp